Logo Bananstaten1.png
Mint Radio.png

BOOKING
Bananstatens bookingcirkus byder på en broget skare af dygtige artister fra både nær og fjern og med alskens musikalske finurligheder på repertoiret. Send os en mail og hør mere.

Kopi af FatSuitKelvingrove110.jpg

FAT SUIT


Fat-Suit har - med deres sprudlende jazz-funk-folk- sammensurium - fanget opmærksomheden hos både jazz- og folkentusiaster, prog-rockere og ravers. Det er en ny generation af skotske musikere, med hovederne fulde at krøllede ideer, der holder fest – og de inviterer dig til at deltage!
 

Se mere FAT SUIT her

HEISK.jpg

HEISKSprudlende HEISK er en powerfuld ny aktør på folkemusikscenen. Deres evigt energiske musik stammer fra deres rødder i skotsk traditionel musik og kombinerer den med stramme riffs og grooves. Og så er der glimmer. MASSER af glimmer!
 

Se mere HEISK her

Kopi af Iona Fyfe #4.jpg

IONA FYFE

 

AKTUEL TURNEPERIODE:  1 - 8 Oktober 2021

1: Folk Club Copenhagen

2: Cafe Støj, Århus

3: Maskinhallen, Fr.havn

5: Baltoppen, Ballerup

6: GUF, Middelfart

7: Grønnegade Kaserne, Næstved

8: Hagges Musikpub, Tønder

Iona Fyfe, folksangerinde fra Aberdeenshire, er blevet en af ​​Skotlands fineste unge balladsangere, rodfæstet i sangtraditionerne i det nordøstlige Skotland. Hun er vinder af Scots Singer of the Year på MG ALBA Scots Trad Music Awards 2018 og er blevet beskrevet som "en af ​​de bedste Skotland har at byde på”.

 

Hendes debutalbum Away From My Window høstede anmelderroser over hele linien, og Dark Turn of Mind  (2019) er Ionas første EP helt på engelsk og indeholder seks ballader og sange fundet i både Appalachia og Aberdeenshire.
 

"At beskrive Iona Fyfe som en skotsk folksanger er nok en uretfærdighed, da den alsidighed, der vises på hendes nye EP-udgivelse, Dark Turn of Mind, afspejler hendes greb om og forståelse af jazz, Americana og meget mere." - RnR Magazine

 

Se mere om IONA FYFE her

Rachel Hair and Ron Jappy 2 OUTSIDE LOW

RACHEL HAIR & RON JAPPY


Fra sprøde strathspeys og og hjertevarme traditionelle melodier til virtuose reels og jigs. Den verdenskendte harpespiller Rachel Hair og den akustiske guitarist Ron Jappy har kombineret deres individuelle inspirationer for at omfavne Skotlands rige, kulturelle arv. Krydret med små historier fra deres egne liv og opvækst i forskellige egne i Skotland, skaber Rachel Hair og Ron Jappy vidunderlige aftener med plads til både latter og eftertænksomhed; alt sammen i nydelsen af den traditionelle, skotske musik.

 

Se mere RACHEL HAIR & RON JAPPY her

Kopi af Baghdaddies1.jpg

THE BAGHDADDIES

 The Baghdaddies' musik er world music med stærke tendenser fra Balkan, side om side med
karibiske grooves, mellemøstlige rytmer og endog Newcastle'ske strejf. Man hører inspiration fra ska, jazz, punk og metal, og hele herligheden leveres i et festfyrværkeri af en koncert, der med sine blæsere, harmonier og rytmesektion går lige i danseskoene... og i hjertet.

 

Se mere om THE BAGHDADDIES her

TO SEE THIS PAGE IN ENGLISH

union-jack.jpg