Logo Bananstaten1.png
Mint Radio.png

BOOKING
Bananstatens bookingcirkus byder på en broget skare af dygtige artister fra både nær og fjern og med alskens musikalske finurligheder på repertoiret. Send os en mail og hør mere.

FAT SUIT

 

AKTUEL TURNEPERIODE: 17 - 21 juni 2020

Fat-Suit har - med deres sprudlende jazz-funk-folk- sammensurium - fanget opmærksomheden hos både jazz- og folkentusiaster, prog-rockere og ravers. Det er en ny generation af skotske musikere, med hovederne fulde at krøllede ideer, der holder fest – og de inviterer dig til at deltage!

 

Se mere FAT SUIT her

HEISK

 

AKTUEL TURNEPERIODE: 4 - 13 september 2020

Sprudlende HEISK er en powerfuld ny aktør på folkemusikscenen. Deres evigt energiske musik stammer fra deres rødder i skotsk traditionel musik og kombinerer den med stramme riffs og grooves. Og så er der glimmer. MASSER af glimmer!

 

Se mere HEISK her

IONA FYFE

 

AKTUEL TURNEPERIODE:  1 - 7 april 2020
 

Iona Fyfe, folksangerinde fra Aberdeenshire, er blevet en af ​​Skotlands fineste unge balladsangere, rodfæstet i sangtraditionerne i det nordøstlige Skotland. Hun er vinder af Scots Singer of the Year på MG ALBA Scots Trad Music Awards 2018 og er blevet beskrevet som "en af ​​de bedste Skotland har at byde på”.

 

Hendes debutalbum Away From My Window høstede anmelderroser over hele linien, og Dark Turn of Mind  (2019) er Ionas første EP helt på engelsk og indeholder seks ballader og sange fundet i både Appalachia og Aberdeenshire.
 

"At beskrive Iona Fyfe som en skotsk folksanger er nok en uretfærdighed, da den alsidighed, der vises på hendes nye EP-udgivelse, Dark Turn of Mind, afspejler hendes greb om og forståelse af jazz, Americana og meget mere." - RnR Magazine

 

Se mere om IONA FYFE her

Rachel Hair and Ron Jappy 2 OUTSIDE LOW

RACHEL HAIR & RON JAPPY

AKTUEL TURNEPERIODE: 25 september - 4 oktober 2020

Fra sprøde strathspeys og og hjertevarme traditionelle melodier til virtuose reels og jigs. Den verdenskendte harpespiller Rachel Hair og den akustiske guitarist Ron Jappy har kombineret deres individuelle inspirationer for at omfavne Skotlands rige, kulturelle arv. Krydret med små historier fra deres egne liv og opvækst i forskellige egne i Skotland, skaber Rachel Hair og Ron Jappy vidunderlige aftener med plads til både latter og eftertænksomhed; alt sammen i nydelsen af den traditionelle, skotske musik.

 

Se mere RACHEL HAIR & RON JAPPY her

SHEELANAGIG

TURNEPERIODE: TBA 2020

 

Sheelanagig har i over 10 bragt deres brede vifte af folktunes, der får hele kroppen til at klappe og trampe i takt, til publikum i hele verden. Guitaren, violinen og kontrabassen parres med et trommesæts rytmiske energi og en fløjtes smukke melodier. Med en stor sæk af blandede musikgaver, der sætter gang i hele kroppen, skaber disse 5 fyre fra Sydengland en sprudlende og dynamisk oplevelse, både med deres dansemedleys, og i deres egne kompositioner.

Sheelanagig blæser taget af husene og hattene af hovederne, med blandede tunes helt tilbage fra middelalderen op til i dag. Deres sceneenergi er overvældende, og selvom alt foregår med et varmt glimt i øjet, er der ingen tvivl om, at der her gutter har snydt og forberedt sig hjemmefra.

 

Se mere SHEELANAGIG her

Kopi af Baghdaddies1.jpg

THE BAGHDADDIES

 

SIDSTE TURNEPERIODE:  30 Oktober - 4 november 2018

The Baghdaddies' musik er world music med stærke tendenser fra Balkan, side om side med
karibiske grooves, mellemøstlige rytmer og endog Newcastle'ske strejf. Man hører inspiration fra ska, jazz, punk og metal, og hele herligheden leveres i et festfyrværkeri af en koncert, der med sine blæsere, harmonier og rytmesektion går lige i danseskoene... og i hjertet.

 

Se mere om THE BAGHDADDIES her

TINE VINGAARD

 

TURNEPERIODE: TBA

Tine Vingaard er Bananstatens første danske skud på stammen. Som 15-årig debuterede Vingard med musik til en tysk biograffilm. Siden da har den nærværende sangerinde spillet blandt stjerner som Ida Corr, Burhan G og Pernille Rosendahl på udsolgte festivaler. Hun har netop turneret store dele af Tyskland og samarbejder herhjemme med producerne bag bl.a. Jacob Dinesen, Lars Lilholt og Laura Mo. Gennem inspirationsture til USA har Vingard fundet sin kernelyd i americana og tager på dragende vis sit publikum med på en eftertænksom rejse.

"(...) myriader af kuldegysninger breder sig fra hårrødderne ned over ryggen. Hendes stemme knækker på de rette tidspunkter, og bandets folk / country lyd er selvsikker og fyldig."
- Nordjyske

“(…)Tines vokal emmer af en standhaftig kvinde med foden godt plantet i den musiske verden."
- Musikblogger.dk

”Classy musicians, great vocals, and that indefinable thing - stage presence. Tine and her talented band gave our audience something they really appreciate. Professionalism and quality”
- Cph Listening Room

 

Se mere om TINE VINGAARD her

TO SEE THIS PAGE IN ENGLISH

union-jack.jpg