top of page
Logo Bananstaten1.png

Bananstaten har en broget ministerstab, som med stor frihed under ikke ret meget ansvar forvalter deres ministerier og de dertil hørende arbejdsopgaver. Fælles for dem alle er, at de ikke har hverken overenskomst eller rettigheder – ud over dem, de selv tager sig – men masser af kunstnerisk frihed.

MINISTRE

Propagandaminister

Nina Marie Blach Villadsen

Nina er uforholdsmæssigt hardcore, når det kommer til marketing, løgnehistorier, pyramidespil og andre nyttige tips og tricks. Hun lægger ikke fingre imellem, når det kommer til at sprede det glade budskab om Bananstaten, og det forlyder, at der kører flere retssager bag lukkede døre i et forsøg på at stoppe Nina, da hendes besnærende talenter, både som menneske og minister kan være grænsende til sundhedsskadelige for almindelige dødelige.

Fortids- og omskrivningsminister

Christian Eiming

Som Fortids- og Omskrivningsminister ligger der et gigantisk ansvar på Christian’s skuldre, da der til stadighed skal være overensstemmelse med de nutidige handlinger og fortidens forklaringer. 
At forvalte den til tider farlige sandhed - og sætte den i det rette lys - er en disciplin, der kræver historisk indsigt, filosofisk manipulation og fanatisk forvridning. Denne forvaltning har Christian siddet i spidsen for i mange generationer, da Bananstaten’s aner går helt tilbage til omkring år 0. 
Alt dokumenteres i real-tid og enhver pressehenvendelse får naturligvis fuld indsigt i alle de materialer, der står til rådighed for offentligheden.

Minister for linsebetvingning, havneeventyr og bilkirkegårde

Christopher Thomsen

Christopher er Minister for linsebetvingning, havneeventyr og bilkirkegårde. Christopher er Bananstatsmester i at lade ubehagelige ting forsvinde: Uheldige skygger, deller, rynker og andre sten i skoen. Han får til stadighed (og det forlyder med lidt hjælp fra Photoshop) Kongen og Dronningen til at se så godt ud, som de nu kan. De irriterende elementer, der ikke kan fjernes på den måde... ja, så findes der andre metoder, og en vis del af Bananstatens BNP går efter sigende til at smøre diverse ophuggere og havnefogeder. 
Når Christopher en gang imellem trænger til ny inspiration, eller er ved at få ondt i øjnene over Kongens og Dronningens overvældende skønhed, tager han rundt i Danmark og tager billeder af andre pæne folk og ting. Dem kan du se her:

Minister for kjoler, kreativitet og proptrækkerkrøller

Maiken Gro Ballisager

Maiken er Minister for kjoler, kreativitet og proptrækkerkrøller, og hun får generelt bare Bananstaten til at se meget bedre ud udadtil end hvad der er tilfældet indadtil. Det er jo ikke bare sådan lige til at styre en hel nation, det kan blive noget rod, men under Maikens kyndige vejledning, er der ingen, der lægger mærke til det. 
Det er Maiken, der har skabt Bananstatens logo og hjemmeside. Her er dele stadig hemmeligholdte, både fordi de er så lækkert håndværk, at verden ikke rigtigt er klar til dem endnu, og fordi propagandaministeren bedriver lyssky virksomhed under dække af dem. 
Når Maiken ikke lige lægger hele sig selv i sin ministerpost, bedriver hun lidt udenomsvirksomhed, som du kan se her:

Please reload

TO SEE THIS PAGE IN ENGLISH

union-jack.jpg
bottom of page