top of page
Logo Bananstaten1.png

OPLYST TVEVÆLDE
Bananstaten regeres tvehændigt af Kongen og Dronningen: Kim Asmussen og Sanne Grothe Wiwe. Bananstaten er konstitueret som oplyst tvevælde, hvor man er velkommen til at komme at være med og give input, hvis man kan affinde sig med Bananstatens love og regler… eller mangel på samme.

DRONNINGEN
Hendes majestæt, Dronning Sanne d. 1. af Bananstaten, regerer benhårdt og uretfærdigt bookingen og den bureaukratiske del af Bananstaten. Her kaster majestæten sig ihærdigt ud i enten at charmere, bestikke eller snyde sig til både at skaffe midler og jobs, samt at dele så få som muligt ud af dem igen, på ligegyldige uordentligheder som moms og des lige. Dette afholder naturligvis ikke majestæten fra også at blande sig i de kunstneriske anliggender, for som hun siger: ”Det er vel for Filan vores eget land, så vil vi også have en finger med over alt! Dixi!” Majestæten regerer for en stor del med hjertet fremfor med hjernen, og det kan udenforstående synes om, hvad de vil, især de, der tror, at alt handler om penge og hvad andre synes. Dronningens valgsprog: For Kunsten, for Kongen og for Bananstaten.

KONGEN

Hans kongelig højhed, Kong Kim d.1 af Bananstaten, er den laissez-faire hersker, som ikke går af vejen for at søsætte en hel flåde af ideer, uden at bekymre sig det mindste om hvad publikum, presse og politikere mener. Kongen har intet problem med at kalde en spade for Inger og en dør for Tulle. Han er overbevist om at man sagtens KAN og bør holde en god tone, samtidig med at han hylder sarkasmen og ironien.  

Han er skribent, instruktør og jubeloptimistisk pessimist.

TO SEE THIS PAGE IN ENGLISH

union-jack.jpg
Mint Radio.png
bottom of page